CanoScan LiDE 30 stuurprogramma downloaden

CanoScan LiDE 30 DRIVER-Voor bepaalde producten is een stuurprogramma vereist om de verbinding tussen uw product en een computer mogelijk te maken. Op dit tabblad ontdekt u de geschikte stuurprogramma's voor uw product of bij afwezigheid van stuurprogramma's, een verklaring van de compatibiliteit van uw artikel met elk lopend systeem.

We zijn hieronder om u te helpen bij het vinden van CanoScan LiDE 30 volledige details over stuurprogramma's en software voor volledige functies. Selecteer het juiste stuurprogramma dat compatibel is met uw besturingssysteem.

https://konicaminoltadrivers.blogspot.com/2018/04/canoscan-lide-30-stuurprogramma.html

CanoScan LiDE 30-printerdriver Downloads voor Microsoft Windows 32-bits - 64-bits en Macintosh-besturingssysteem.

CanoScan LiDE 30 Specs

  • Scannertype: flatbed, kleur en monochroom
  • Scanning Element: Contact Image Sensor (CIS)
  • Lichtbron: driekleurige RGB-leds
  • Scanmodus: 48-bits intern / 24-bit extern, grijswaarden - 16-bits intern / 8-bit extern
  • Max. Documentgrootte: 8,5 x 11,7
  • Interface: USB
  • Afmetingen (B x D x H): 10.1 x 15.1 x 1.3
  • Gewicht: 3,3 lbs.
  • Compatibiliteit met besturingssystemen: Windows® 98 / Me / 2000 / XP, Mac® OS 9.0 tot 9.x, Mac OS X v10.1 of hoger **
  • Software: CanoScan Setup CD-ROM met: ScanGear® CS, CanoScan Toolbox, Arcsoft® PhotoStudio, ArcSoft PhotoBase ™ en ScanSoft® OmniPage® SE OCR
  • Stroomvoorziening: gevoed via USB-poort, geen netadapter vereist
  • Max. Stroomverbruik: 2,5 W (1,25 W standby) Bedrijfstemperatuur: 41 ° - 95 ° Luchtvochtigheid: 10% - 90% RH
  • Garantie: 1 jaar beperkte garantie met InstantExchange-garantieprogramma (voorwaarden en beperkingen van toepassing, zie garantiemateriaal voor details)
  • Prijzen en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De werkelijke prijzen worden bepaald door individuele dealers en kunnen variëren
  • Alleen Windows, scannerdriver compatibel met de Mac OS X-native-modus is inbegrepen. Adobe Photoshop 7.0 is afzonderlijk vereist om het stuurprogramma in de native modus te gebruiken. Systeemvereisten variëren per toepassing.
Download and install the proper driver that suitable with your os.

Canon CanoScan LiDE 30 ScanGear CS Windows 2000 (32-bit),Windows Vista (32-bit),Windows XP (32-bit)

CanoScan LiDE 30 Driver Download

Canon CanoScan LiDE 30 ScanGear CS Mac OS X 10.2,Mac OS X 10.3,Mac OS X 10.4,Mac OS X 10.5

CanoScan LiDE 30 Driver Download

Stuurprogramma downloaden of de installatie voor Windows-besturingssysteem:

Hoe installeer ik de driver voor CanoScan LiDE 30:

  1. Eerst moet u op de link klikken die u wilt downloaden en vervolgens de optie "Opslaan" of "Opslaan als" selecteren. Klik op "Opslaan" om het bestand te downloaden. Als u ondertussen "Uitvoeren" of "Openen" kiest, wordt het gedownloade bestand automatisch geïnstalleerd nadat het downloadproces is voltooid.
  2. Ter informatie, het driverbestand dat u downloadt, wordt opgeslagen in een bepaalde map die u eerder hebt ingesteld, vooral in de zelfextraherende vorm of (.exe-indeling).
  3. De laatste stap is dubbelklikken op het gedownloade bestand met de indeling EXE-bestand voor het decomprimeerproces. Vervolgens wordt de installatie automatisch gestart.

Hoe u de installatie van de driver ongedaan maakt via het Configuratiescherm.

Opmerking: de volgende stappen zijn voor Windows 7. De verschillende versies kunnen de verschillende instellingen hebben.
  1. Ga naar het menu Start en kies vervolgens Configuratiescherm -> kies het stuurprogramma en klik op "Een programma verwijderen".
  2. Wacht tot een pagina verschijnt met de lijst van het geïnstalleerde programma. Vervolgens moet u dubbelklikken op het programma dat u wilt verwijderen.
  3. Kies ten slotte "Ja" en "Ok". Het verwijderingsproces is voltooid.

Driver download of installatieproces voor Mac besturingssysteem:

Hoe installeer ik een stuurprogramma van CanoScan LiDE 30 in Mac:

  1. Ten eerste hebt u het bestand van de bestuurder nodig. Wanneer u het downloadproces al hebt voltooid, wordt het in de betreffende map opgeslagen. Je kunt het zien op de computerinstellingen.
  2. Ten tweede moet u dubbelklikken op het gedownloade driverbestand en het koppelen op de schijfkopie.
  3. De derde stap is dat je opnieuw moet dubbelklikken op de aangekoppelde schijfkopie.
  4. Eindelijk dubbelklikken op het verpakte driverbestand. Maakt u zich geen zorgen, de installatie staat op het punt om automatisch te worden gestart.
Echter, de stapsgewijze installatie (en vice versa), dit kan verschillen, is afhankelijk van het platform of apparaat dat u gebruikt voor de installatie van CanoScan LiDE 30. Bovenstaande, de installatie gebeurde onder Windows 7 en Mac voor Windows XP of Windows 8 is niet veel anders.
CanoScan LiDE 30 stuurprogramma downloaden CanoScan LiDE 30 stuurprogramma downloaden Reviewed by hp printer on avril 16, 2018 Rating: 5

Aucun commentaire:

Fourni par Blogger.