Canon Selphy ES20 stuurprogramma downloaden

Canon Selphy ES20-ondersteuning - Canon Selphy ES20 Als u de printer met een pc of Mac wilt gebruiken, monteert u de software en de automobilist en sluit u ook de kabel aan. Het stuurprogramma werkt als een ander, hoewel alternatieven beperkt zijn tot precies wat nodig is voor het afdrukken van foto's.

Veel mensen zullen de printer zeker in zijn stand-alone toestand gebruiken, en sommige kunnen ook de optionele lithium-ionbatterij toevoegen, goed voor 50 afbeeldingen per kost, en ook de Bluetooth-adapter die de ES20 draadloze capaciteiten biedt.

Elke afdruk moet 4 door deze printer gaan, om de gele, magenta en cyaan kleurenlagen te ontwikkelen, evenals een transparante toplaag om de afbeelding te beveiligen. We hebben echter een afdruk gemaakt in 73 sec. Gebruikmakend van een PictBridge-verbinding van een camera en iets veel langer, 79 sec., Printen vanaf een COMPUTER of flash-geheugenkaart.

https://konicaminoltadrivers.blogspot.com/2018/04/canon-selphy-es20-stuurprogramma.html

Hoewel deze tijden meestal niet geweldig zijn, met als voorbeeld de Epson PictureMate PM290, en eindigt in slechts 43 seconden, bijna twee keer zo snel, het is lang niet zo grappig om te zien als de Selphy. Eén bezoeker van onze site zei dat het leek op het zien van de foto's die zich voor uw ogen afspeelden.

Omdat dye-sublimation print een droog proces is, kunnen foto's net zo snel worden gebruikt als ze op de printer verschijnen en de briefkaarten worden op Canon-benodigdheden uitgezet met locaties voor een bericht, een adres en een verzendstempel op de achterkant. Kwaliteit publiceren blinkt uit, hoewel standaardkleuren donker zijn en ook schaduwrijke locaties vrijwel volledig zwart zijn en redelijk veel detail verliezen.

Een van de belangrijkste voordelen van dye-sublimation printing is dat er geen opvallende dots op de foto staan. Zelfs onder een vergrootglas lijkt het een standaard zilverhalide-foto, die zorgt voor een vloeiende overgang tussen kleuren en een fijne gedetailleerdheid.

Canon Selphy ES20 PRINTER-stuurprogramma Downloads voor Microsoft Windows 32-bits - 64-bits en Macintosh-besturingssysteem.
BesturingssysteemDownloaded
Canon SELPHY ES1Printerstuurprogramma voor Windows 7 64bit Download
Canon SELPHY ES1 Printerstuurprogramma voor Windows 7 32bit Download
Canon SELPHY ES Printerstuurprogramma voor Mac OS X for ES1,ES2,ES20,ES3,ES30,ES40 Download
Canon SELPHY ES2 Printerstuurprogramma voor Windows 7 64bit Download
Canon SELPHY ES2 Printerstuurprogramma voor Windows 7 32bit Download
Canon SELPHY ES series ES3,ES30 Printerstuurprogramma voor Mac OS X 10.7 Download
Canon SELPHY ES3 Printerstuurprogramma voor Windows 7 64bit Download
Canon SELPHY ES3 Printerstuurprogramma voor Windows 7 32bit Download
Canon SELPHY ES20 Printerstuurprogramma voor Windows 7 32bit Download
Canon SELPHY ES20 Printerstuurprogramma voor Windows 7 64bit Download
Canon SELPHY ES20 Printerstuurprogramma voor Windows Vista 32bit Download
Canon SELPHY ES20 Printerstuurprogramma voor Windows 2000/XP Download
Canon SELPHY ES30 Printerstuurprogramma voor Windows 7 64bit Download
Canon SELPHY ES30 Printerstuurprogramma voor Windows 7 32bit Download
Canon SELPHY ES40Printerstuurprogramma voor Mac OS X (Ver.10.4 - 10.5) Download
Canon SELPHY ES40 Printerstuurprogramma voor Windows Vista Download
Canon SELPHY ES40 Printerstuurprogramma voor Windows XP Download
Canon SELPHY ES40 Printerstuurprogramma voor Windows Vista 64bit Download
Full Driver & Software Package (Windows) Download

Stuurprogramma downloaden of de installatie voor Windows-besturingssysteem:

Hoe installeer ik de driver voor Canon Selphy ES20:

  1. Eerst moet u op de link klikken die u wilt downloaden en vervolgens de optie "Opslaan" of "Opslaan als" selecteren. Klik op "Opslaan" om het bestand te downloaden. Als u ondertussen "Uitvoeren" of "Openen" kiest, wordt het gedownloade bestand automatisch geïnstalleerd nadat het downloadproces is voltooid.
  2. Ter informatie, het driverbestand dat u downloadt, wordt opgeslagen in een bepaalde map die u eerder hebt ingesteld, vooral in de zelfextraherende vorm of (.exe-indeling).
  3. De laatste stap is dubbelklikken op het gedownloade bestand met de indeling EXE-bestand voor het decomprimeerproces. Vervolgens wordt de installatie automatisch gestart.

Hoe u de installatie van de driver ongedaan maakt via het Configuratiescherm.

Opmerking: de volgende stappen zijn voor Windows 7. De verschillende versies kunnen de verschillende instellingen hebben.
  1. Ga naar het menu Start en kies vervolgens Configuratiescherm -> kies het stuurprogramma en klik op "Een programma verwijderen".
  2. Wacht tot een pagina verschijnt met de lijst van het geïnstalleerde programma. Vervolgens moet u dubbelklikken op het programma dat u wilt verwijderen.
  3. Kies ten slotte "Ja" en "Ok". Het verwijderingsproces is voltooid.

Driver download of installatieproces voor Mac besturingssysteem:

Hoe installeer ik een stuurprogramma van Canon Selphy ES20 in Mac:

  1. Ten eerste hebt u het bestand van de bestuurder nodig. Wanneer u het downloadproces al hebt voltooid, wordt het in de betreffende map opgeslagen. Je kunt het zien op de computerinstellingen.
  2. Ten tweede moet u dubbelklikken op het gedownloade driverbestand en het koppelen op de schijfkopie.
  3. De derde stap is dat je opnieuw moet dubbelklikken op de aangekoppelde schijfkopie.
  4. Eindelijk dubbelklikken op het verpakte driverbestand. Maakt u zich geen zorgen, de installatie staat op het punt om automatisch te worden gestart.
Echter, de stapsgewijze installatie (en vice versa), dit kan verschillen, is afhankelijk van het platform of apparaat dat u gebruikt voor de installatie van Canon Selphy ES20. Bovenstaande, de installatie gebeurde onder Windows 7 en Mac voor Windows XP of Windows 8 is niet veel anders.
Canon Selphy ES20 stuurprogramma downloaden Canon Selphy ES20 stuurprogramma downloaden Reviewed by hp printer on avril 16, 2018 Rating: 5

Aucun commentaire:

Fourni par Blogger.