Canon IR 5570 driver downloaden voor Windows en Mac

Zaken doen op het gebied van fotokopie is een veelbelovend bedrijf om tientallen miljoenen Rupiahs met klein kapitaal te krijgen. maar u hebt geen ongelijk in het kiezen van een kopieermachine die uw bedrijf op dit gebied ondersteunt. want als je kiest voor het type / serie machine dan krijg je niet de winst maar het verlies. voordat u besluit welke machine u eerst zult gebruiken, moet u veel informatie verzamelen uit ervaring van andere mensen die dit bedrijf eerst hebben toevertrouwd of ook teveel en tekort aan seriemachine vragen aan de verkoper van de machine fotokopie voordat u het koopt, maar meestal verkoper heeft alleen een principe van hoe hun machines op de markt kunnen worden verkocht, ongeacht de kwaliteit van de machine. Hier is een overzicht van de zwakke punten van de Canon IR 5570/6570:

https://konicaminoltadrivers.blogspot.com/2018/04/canon-ir-5570-driver-downloaden-voor.html

Deze machine bevat een zeer hoge snelheid met print- / kopieersnelheid 55/65 papiersoorten per minuut. maar heeft een afdruk of kopie die minder scherp is of niet of minder zwart kan blokkeren. het kan zijn dat de resultaten van de kopie van de klant niet zo vergelijkbaar zijn met het oorspronkelijke resultaat (ja omdat het is gefotokopieerd). maar de afdruk zal er erg uitzien als we het vergelijken met de IR5000 / IR6000 serie canonmachine. sy ervaring met het gebruik van de IR570 serie kopieermachine, mijn vele klanten die met het printresultaat willen werken, die ze meestal niet willen accepteren en met het resultaat van deze machine minder zwart printen, vooral voor het maken van een studentenrapport (dus verlies deh na print veel dan vragen ze voor een herdruk met een andere machine dat de afdrukkwaliteit beter is).

Ik heb geprobeerd mijn klacht over te dragen aan de technicus van de fotokopie (mijn samenloop van contractonderhoud). Inderdaad, na de hersen-tweak door de technische resultaten kan behoorlijk goed, maar 2-3 resultaten weer worden wazig en het incident werd herhaald als dat. dan probeer ik vrienden te delen die een zakelijke kopie hebben, het blijkt dat ze geklaagd hebben over dezelfde dingen als ik alamai, en zelfs sommigen zeggen dat deze serie een product is dat niet is gelukt. toen heb ik mijn machine vervangen door Canon IR 6020 van een andere leverancier en alhamdulillah nog steeds tot nu toe. Voordat ik de nieuwe machine koop, breng ik ook mijn klachten over naar andere leveranciers. Ze hebben inderdaad een antwoord voor de Canon IR 5570 Canon-machine. De verkregen resultaten bloggen niet omdat het gebruikte type toner niet origineel is, om maximale resultaten te krijgen, moet origineel worden gebruikt toner. terwijl de originele toner duur is en ook moeilijk te krijgen is op verschillende markten met veel universele toner die in de markt verkrijgbaar is met verschillende merken.

Ik raad aan om de Canon-serie IR5000 / 5020/6000/6020 machine met hoge snelheid te gebruiken, terwijl je voor lage snelheid en tegen een lagere prijs machinegebruik IR3300 / 3320i serie canon gebruikt.

Download Canon IR5570 stuurprogramma UFR II LT, PCL 6 voor Mac en Windows 10, Windows 8, Windows 7 en Mac. De Canon IR5570 Office zwart-witprinters levert afdrukken / kopiëren / faxen met 24 pagina's per minuut en levert een afdrukresolutie tot 1200 dpi.

Windows-besturingssysteem:

  • Windows 10 32 & 64 bit
  • Windows 8.1 32 & 64 bit
  • Windows 8 32 & 64 bit
  • Windows 7 32 & 64 bit
  • Windows XP 32 & 64 bit
  • Windows Vista 32 & 64 bit

Stuurprogramma en software Details voor Windows 10 / 8.1 / 8/7 / XP 32 en 64 bit

Productie: Canon
Hardware: Canon imageRUNNER 5570
Programmanaam: Canon PCL5e / 5c, PCL6-printerstuurprogramma v14.02
Bestandsnaam: PCL_v14.02_x64.exe
Versie: 14.02
Vrijgegeven datum: 16/07/15
Bestandsgrootte: 25,1 MB
Download

Stuurprogramma en software Details voor Windows 10 / 8.1 / 8/7 / XP 32 en 64 bit

Productie: Canon
Hardware: Canon imageRUNNER 5570
Programmanaam: Canon UFR II / UFRII LT-printerstuurprogramma v14.02
Bestandsnaam: UFRII_v14.02_x64.exe
Versie: 14.02
Vrijgegeven datum: 16/07/15
Bestandsgrootte: 19,1 MB
Download

Mac OS X-besturingssysteem:

  • Mac OS X El Capitan v10.11
  • Mac OS X Yosemite v10.10
  • Mac OS X Maverick v10.9
  • Mac OS X Mountain Lion v10.8
  • Mac OS X Lion v10.7
  • Mac OS X Snow Leopard v10.6
  • Mac OS X Leopard v10.5

Stuurprogramma en software-informatie voor Mac OS X (aanbevolen)

Productie: Canon
Hardware: Canon imageRUNNER 5570
Softwarenaam: Mac CUPS / UFRII-printerstuurprogramma v10.8.1
Bestandsnaam: UFRII_v10.08.01_MAC.zip
Versie: v10.8.1
Datum van de publicatie: 19 oktober 2015
Bestandsgrootte: 59,4 MB
Download Mac CUPS / UFRII-printerstuurprogramma v10.8.1
Download CUPS / UFRII-printerstuurprogramma

Stuurprogramma downloaden of de installatie voor Windows-besturingssysteem:

Hoe installeer ik de driver voor Canon IR 5570:

  1. Eerst moet u op de link klikken die u wilt downloaden en vervolgens de optie "Opslaan" of "Opslaan als" selecteren. Klik op "Opslaan" om het bestand te downloaden. Als u ondertussen "Uitvoeren" of "Openen" kiest, wordt het gedownloade bestand automatisch geïnstalleerd nadat het downloadproces is voltooid.
  2. Ter informatie, het driverbestand dat u downloadt, wordt opgeslagen in een bepaalde map die u eerder hebt ingesteld, vooral in de zelfextraherende vorm of (.exe-indeling).
  3. De laatste stap is dubbelklikken op het gedownloade bestand met de indeling EXE-bestand voor het decomprimeerproces. Vervolgens wordt de installatie automatisch gestart.

Hoe u de installatie van de driver ongedaan maakt via het Configuratiescherm.

Opmerking: de volgende stappen zijn voor Windows 7. De verschillende versies kunnen de verschillende instellingen hebben.
  1. Ga naar het menu Start en kies vervolgens Configuratiescherm -> kies het stuurprogramma en klik op "Een programma verwijderen".
  2. Wacht tot een pagina verschijnt met de lijst van het geïnstalleerde programma. Vervolgens moet u dubbelklikken op het programma dat u wilt verwijderen.
  3. Kies ten slotte "Ja" en "Ok". Het verwijderingsproces is voltooid.

Driver download of installatieproces voor Mac besturingssysteem:

Hoe installeer ik een stuurprogramma van Canon IR 5570 in Mac:

  1. Ten eerste hebt u het bestand van de bestuurder nodig. Wanneer u het downloadproces al hebt voltooid, wordt het in de betreffende map opgeslagen. Je kunt het zien op de computerinstellingen.
  2. Ten tweede moet u dubbelklikken op het gedownloade driverbestand en het koppelen op de schijfkopie.
  3. De derde stap is dat je opnieuw moet dubbelklikken op de aangekoppelde schijfkopie.
  4. Eindelijk dubbelklikken op het verpakte driverbestand. Maakt u zich geen zorgen, de installatie staat op het punt om automatisch te worden gestart.
Echter, de stapsgewijze installatie (en vice versa), dit kan verschillen, is afhankelijk van het platform of apparaat dat u gebruikt voor de installatie van Canon IR 5570. Bovenstaande, de installatie gebeurde onder Windows 7 en Mac voor Windows XP of Windows 8 is niet veel anders.
Canon IR 5570 driver downloaden voor Windows en Mac Canon IR 5570 driver downloaden voor Windows en Mac Reviewed by hp printer on avril 11, 2018 Rating: 5

Aucun commentaire:

Fourni par Blogger.